Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Parádny vianočný úlet: Mafia Corner vie čo sa deje počas sviatočných dní a nocí!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: PR)

Nie je to klasická vianočná skladba. Dokonca nebola ani v pláne. Ale ako sa v človeku rozoznieva vianočná nálada, nájde si čas, jemne reflektuje a napokon je z toho parádny úlet. Mafia Corner posiela vianočný odkaz Slavic a Pic na východniarske diskotéky, pretože východ Slovenska je na sviatky vždy plný tradícií a pod rúškom noci sa toho deje ešte viac. Novinka Mafia Corner má šancu rozbúrať tohto-vianočné diskotéky. Čo poviete?

„Vôbec to nebolo v pláne, pretože sa každý rok roztrhne vrece s pokusmi o vianočný hit. Mal som však chvíľu čas a povedal som si prečo nie? Východ je nevyčerpateľná studňa nápadov, tak som pretextoval letný singel Vypic a Žic do vtipnej a reálnej vianočnej tematiky,“ priznáva Mike z Mafia Corner, ktorý roky žil v Londýne a prišiel tak o kopec klasických Vianoc. Aj preto má tento krát čo doháňať a teší sa na to, pretože ako sám hovorí, je východ Slovenska plný tradícií, ktoré „sú originálne a teším sa z toho, že sa ich ľudia snažia stále dodržiavať a posúvať ďalším generáciám.“

Novinka je poďakovaním fanúšikom Mafia Corner, ktorí kapele svojou priazňou aj hejtom pripravili naozaj dobrodružný rok. Hudobne tak vychádza z letného hitu Vypic a Žic, ale dostala kompletne nový text. „Z pôvodného textu som zachoval len slovo vypic, čiže vypiť, čo je na východe nevyhnutnosť, pretože pitný režim sa má jednoducho dodržiavať,“ dodáva s úsmevom Mike.

Mafia Corner má len za tento kalendárny rok na svojom konte osem singlov a už teraz pracuje na novinkách pre rok 2016. „Pracujem extrémne veľa a čaká nás kopec, verím že, pozitívnych zmien. Tešte sa na originálne pesničky, prerábky, klubovky a rádiovky, smutné, veselé aj crazy songy. Ale teraz si užime Vianoce, každému prajem pokojné sviatky, že si oddýchnete a spolu s rodinou a priateľmi naberiete nové sily,“ vinšuje Mike z Mafia Corner, ktorého ešte stretnete do konca roka v kluboch.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu