Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská speváčka porazila rakovinu: Teraz valcuje s hitom Sme také, aké sme!

Slovenská speváčka Stefi. Zobraziť galériu (5)
Slovenská speváčka Stefi.

BRATISLAVA – Rozhýbu vám kosti! Mafia Corner opäť prichádza so špeciálnym hitom. Tentokrát sa opäť spojil so speváčkou Stefi, s ktorou sa osud nemaznal. Hoci bojovala so zákernou chorobou rakovinou, optimizmus ju neopustil a prijala ponuku naspievať remake veľmi známej pesničky "Sme také, aké sme“. Klip si môžete v premiére pozrieť práve teraz na Topkách.

Spevák a producent Mafia Corner opäť pripravil pre svojich fanúšikov niečo nové. Tentoraz stavil na populárnu pesničku od Beáty Dubasovej „Sme také, aké sme“, ktorú zmodernizoval a urobil z nej tanečný hit. Na otázku, prečo sa rozhodol práve pre túto pesničku, odpovedal: „Už som o nej uvažoval dlhšie, pretože mám pocit, že sa pre ženy v rámci Slovenska robí málo hudby. Rozhodol som sa omladiť vec, ktorú poznajú asi všetky ženy od dievčat až po staré mamy,“ priznal spevák, ktorý oslovil aj speváčku Stefi, s ktorou sa osud nemaznal.

Bojovala s rakovinou a táto vec sa jej hneď zapáčila. Hoci bolo natáčanie náročne, zvládla ho bez problémov. „Do môjho života prišlo veľa negatívnych zmien, preto sa snažím na to nemyslieť a pracujem, aby som rozdávala radosť iným, čo pomáha aj mne. Prestala som fajčiť, čo je ďalšia pozitívna zmena, kompletne som zmenila imidž a žijem zdravšie. Snažím sa ukazovať ľuďom s podobnou diagnózou, že treba byt silný a neprestať žiť a tešiť sa zo života," prezradila speváčka. 

Exkluzívna premiéra videoklipu Mafia Corner a Stefi - Sme také, aké sme!

 

Viac o téme: Mafia Corner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu