Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Belohorcová: Má opäť pracháča!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí úlovok! Moderátorka Zuzana Belohorcová (29) má nového chlapa. A náhodou opäť boháča! V jej sieťach tentoraz skončil bratislavský milionár Boris Kollár (40). Zuzana ho v utorok neskoro v noci tajne navštívila v jeho luxusnej bratislavskej vile...

Utajovaný vzťah Zuzany a Borisa odhalil v noci z utorka na stredu Nový Čas. Po skončení relácie Big Brother Late Night, ktorú Belohorcová uvádza, nasadla blondínka do svojho žltého Peugeota 1007. Nenamierila však do bratislavského Ružinova, kde má vlastný byt, ale do najlukratívnejšej časti hlavného mesta - na Palisády. Keď dorazila pred novostavbu rodinného domu, bolo krátko po pol druhej nadránom... Ale čo tu o tomto čase Zuzana hľadala? „Len mi niečo priniesla,“ snažil sa zahmliť situáciu jeden z najbohatších mužov na Slovensku. Podľa obchodného registra tento šarmantný podnikateľ figuruje v temer dvadsiatke firiem, a ako tvrdí, s plavovláskou sa pozná už desať rokov.

„Máme spolu kamarátsky vzťah,“ zdôraznil boháč Boris Kollár. Televízna moderátorka sa k dôvodu svojej nočnej inšpekcie u známeho podnikateľa odmietla vyjadriť: „K tejto téme sa nebudem vyjadrovať.“ V šoubiznisových kruhoch sa o vzťahu Belohorcovej a Kollára vie a rozhodne sa o ňom nehovorí ako o kamarátskom... „Stretávajú sa a určite nejde len o priateľstvo,“ potvrdil človek blízky novému šoubiznisovému páru. Žilinčanka sa na verejnosti už neraz prezentovala svojimi vzťahmi s dobre situovanými a známymi mužmi. V médiách sa však sama prezentuje ako žena túžiaca po obyčajnom vzťahu a usporiadanej rodine. Či si tieto túžby splní práve po boku Borisa Kollára, ukáže blízka budúcnosť.

ZUZANINI EX
Roman Deák († 37), zavraždený podnikateľ
Jozef Vajda (49), herec
Michael James (34), manažér z USA
Marek Dospiva (35), finančník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu