Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zuzana Belohorcová: Mám Slovenska plné zuby

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (14)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Zuzana Belohorcová (29) už nechce pracovať na Slovensku! Blondínka je vraj znechutená kritikou slovenských médií, ktoré si ju podali za jej výkony v Big Brother-Súboj a vody slovenského šoubiznisu chce opustiť. Utečie k českým susedom?

Jednými milovaná, druhými zatracovaná. Aj taká je sláva moderátorky Zuzany Belohorcovej, ktorá nemá na ružiach ustlané. Televízia Markíza a Veľký brat jej síce ponúkli životnú šancu, no plavovláska ju nedokázala využiť. Na jej hlavu sa spustila vlna kritiky, ktorú šarmantná moderátorka len ťažko vie zvládnuť. Stretla sa s odmietnutím, ktoré sa nedá len tak ľahko prehltnúť, a preto vraj chystá útek k našim českým susedom. Na rozdiel od škodoradostných Slovákov si západní bratia blondínku nevedia vynachváliť.

Belohorcová má údajne pozvánky na množstvo akcií a Česi si ju vedia vážiť a uctiť. Ikona erotickej relácie Peříčko, ktorá sa predstavila svojim českým fanúšikom aj na vlnách rádia Evropa 2 vlastnou reláciou s erotickým podtónom Zuzanigth, sa vraj chystá opustiť rodnú krajinu a odísť prijímať komplimenty inam.

To, kedy si pobalí kufre a odíde za lepším životom, nám však blondínka neprezradila. Keďže si užívala víkend v Paríži, najskôr nezdvíhala telefón a neskôr spojenie prerušila. Z televíznej obrazovky zmizne už v polovici decembra, keď sa reality show Big Brother predčasne skončí. Na svoju druhú veľkú šancu stále čaká, no dobrá ponuka je vraj v nedohľadne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu