Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pod Belohorcovou sa trasie kreslo!

Udrží sa krásna blondínka v kresle moderátorky? Zobraziť galériu (12)
Udrží sa krásna blondínka v kresle moderátorky?

BRATISLAVA - Moderátorská stolička Zuzany Belohorcovej (29) u Veľkého brata sa poriadne trasie. Čoraz častejšie sa totiž sype na jej hlavu kritika - a to nielen z radov divákov, ale aj od štábu a vedenia Markízy.

Samotná televízia je rozdelená na dve časti - jedna ju chce za každú cenu podržať, druhá zas „potopiť“. Podarí sa Zuzane zotrvať na teplom fleku?

Od začiatku vysielania Big Brother-Súboj sa Zuzana Belohorcová stretáva s množstvom negatívnych ohlasov. Nedávno si dokonca musela priamo v živom vysielaní Late Night Show vypočuť kritiku od diváka Tomáša z Bratislavy: „Zdá sa mi to silené, umelé, nalúskané dopredu - tie vety. Nie je to také bezprostredné.“ Rovnakú nespokojnosť s jej výkonmi vyjadrujú aj niektorí zamestnanci televízie.

„Je roztržitá, často opakuje tie isté slovné spojenia. Inokedy zas hovorí príliš pomaly a neprirodzene, akoby sa zabudla v časoch erotickej relácie,“ povedal člen štábu. Hovorkyňa Markízy však poprela akékoľvek špekulácie o odchode moderátorky: „Zuzana v Big Brother-Súboj naďalej zostáva.“ Bývalá učiteľka sexu si z kritiky ťažkú hlavu nerobí. „Som so svojimi výkonmi spokojná,“ vyhlásila nedávno. Či má pocit spokojnosti aj naďalej, nám však včera prezradiť odmietla. „Na túto tému sa s vami baviť nebudem,“ poznamenala a zložila telefón.

A čo na výkony svojej kolegyne hovorí Peter Pinďo Lengyel, ktorého Markíza posadila do kresla večernej talkshow, aby Belohorcovej vypomohol? „Vidím na nej obrovské zlepšenie. Obidvaja na sebe pracujeme a komunikácia medzi nami sa zlepšuje,“ chválil Zuzanu aj napriek tomu, že uvravený moderátor viditeľne preberá atraktívnej plavovláske slovo. Zo zákulisia totiž prenikli informácie, že Pinďo kradne Belohorcovej repliky zo scenára. Či atraktívna blondínka moderovanie naozaj zvládne, alebo jej kariéru Veľký brat nadobro pochová, uvidíme časom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu