Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Denisa z Big Brother: Dievča na telefón?

Denisa Mečiarová
Denisa Mečiarová

KOŠICE - Denisa Mečiarová (20), finalistka reality show Big Brother-Súboj, sa síce nikdy netvárila ako neviniatko, ale to, čo sa podarilo zistiť Novému Času, je skutočne zarážajúce. Nášmu denníku sa totiž ozval muž, ktorý tvrdí, že Denisa kedysi pod prezývkou Jenniffer pracovala ako dievča na telefón. A vraj bola skvelá!

„V Denise som spoznal Jenniffer, ktorá bola dievčaťom pre všetko,“ tvrdí jej bývalý zákazník, ktorý sa predstavil ako Dominik (30). A s odstupom vyše dvoch rokov si zaspomínal na časy, keď si s bezočivou Bratislavčankou pravidelne užíval: „Telefonicky som si objednal dievča a ponúkli mi práve ju. Venovala sa mi pol hodiny, niekedy aj hodinu, podľa situácie. V priestoroch ,donášky´ alebo v byte.“

Tvrdí, že so službami tejto plavovlásky bol veľmi spokojný. „Jenniffer bola dobrá. Čo dobrá, veľmi dobrá! Pre túto prácu mala vlohy. Bavilo ju to, robila to s chuťou a asi aj pre potešenie. Jej bolo jedno ako, nevyhýbala sa ani styku v trojke s párom!“ osvetlil Dominik, ktorý na Denisu spomína len v dobrom. Ťažko však povedať, ako táto nová skutočnosť ovplyvní ďalší pobyt 21-ročnej študentky v dome Veľkého brata. Spolu s ďalšími troma spolufinalistami - Michaelou Rajtárovou (19), Petrom Petrovičom (20) a Jánom Bryndzom (27) - je totiž už po štvrtýkrát nominovaná na vyhadzov. Či jej odhalenie temnej minulosti pomôže, alebo uškodí, uvidíme už zajtra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu