Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Podzámska o živote s Chrenom: Pekný bordel!

Elena Podzámska a Matej Chren nemajú čas starať sa o domácnosť. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska a Matej Chren nemajú čas starať sa o domácnosť.

BRATISLAVA – Nenudia sa! Herečka Elena Podzámska (38) a tanečník Matej Chren (28) tvoria pár už zhruba pol roka. Nedávno sme zisťovali, ako sa zaľúbencom spoločne nažíva. Tmavovláska nám prezradila, že sa za svoju domácnosť občas poriadne hanbí!

Ako nám Elena Podzámska a jej partner Matej Chren prezradili, ešte stále nebývajú pod jednou strechou. Mať dve hniezdočka lásky im zrejme vyhovuje. Zdá sa však, že na rozdiel od ich vzťahu nevyzerajú ich domácnosti dokonale. Prečo?!

Elena a Matej sa netaja tým, že sú pracovne maximálne vyťažení. Na starostlivosť o domácnosť im teda veľa času nezostáva. „Niekedy sa hanbím, že moja domácnosť je trošku zanedbaná,“ priznala herečka. Vzápätí na to však dodala, že sa to stále usiluje dobehnúť a dať všetko do poriadku aj za pol dňa.

Našťastie má Elena po ruke vzorného pomocníka Mateja. Keď tanečník poznamenal, že umýva riad, herečka ho so smiechom odbila slovami: „Láska, ale veď my máme umývačku riadu.“ Po krátkej výmene názorov však priznala, že Matej je pre ňu ideálnym chlapom. Čo všetko nám partneri o sebe ešte prezradili?

Chcete vedieť, či by si Elena vzala Mateja za manžela? Čítajte TU.  

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Elenou Podzámskou a Matejom Chrenom o ich vzájomnom spolužití.



Podzamska - Chren_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu