Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Podzámska prekvapuje: Darček pod stromček? Kôň!

Elena Podzámska a Matej Chren. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska a Matej Chren.

BRATISLAVA – Má veselo! Herečka Elena Podzámska (38) sa počas týchto sviatočných dní rozhodne nenudí. Okrem klasických domácich prác sa jej o zábavu postarala aj dcéra Radka (5). Tá si ako vianočný darček vyžiadala živého koňa!

Na tému Vianoc sme vyspovedali Elenu Podzámsku a jej mladého partnera Mateja Chrena. Dvojica nám prezradila, že herečkina dcéra Radka im spôsobuje vrásky na čele. Vyhovieť jej "stromčekovým" požiadavkám totiž vôbec nie je jednoduché!

Ako nám brunetka prezradila, jej dcéra nepatrí k deťom, ktoré pred Vianocami zvyknú písať list Ježiškovi. Ona si to rieši po svojom. „Povedala mi, mami, veď ty mu zavolaj alebo napíš esmesku, on bude vedieť, čo chcem,“ povedala s pobavením sa v hlase Elena.

Radka mame tiež naznačila, čo by si pod stromčekom našla najradšej. „Zabila nám, že by si priala živého koňa alebo čivavu,“ zasmiala sa herečka, ktorá jej napokon daruje niečo iné.

Vzhľadom na to, že Elena a Matej tvoria pár pomerne krátko, vynasnažia sa tomu prispôsobiť aj spoločné chvíle počas vianočných sviatkov. Do karát im nehrá ani fakt, že tanečník má rodinu v Trenčíne a herečka v Bratislave. „Vynasnažíme sa to nejako skĺbiť, aby sme boli spolu a aby nás videli aj rodičia,“ uzavrela Elena.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Elenou Podzámskou a Matejom Chrenom o Vianociach a darčekoch. 



Podzamska_Chren_vianoce


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu