Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajomstvo Jennifer Aniston: Tento účes z Priateľov som neznášala!

Jennifer Aniston s účesom, ktorý nemala rada. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston s účesom, ktorý nemala rada.

NEW YORK - V polovici 90. rokov minulého storočia sa stávalo pomerne často, že prišli ženy ku kaderníkovi s požiadavkou, aby ich účes vyzeral ako ten, ktorým sa v seriáli Priatelia preslávila herečka Jennifer Aniston (41). Tá sa ale nedávno zverila, že účes nemala vôbec rada.

Účes, ktorý inšpiroval ženy po celom svete, si vyslúžil prezývku Rachel. A to podľa postavy Rachel Greenovej, ktorú Aniston v komediálnom seriáli Priatelia stvárnila. Aniston tento účes zdobil v prvých dvoch sériách seriálu.

Paradoxné je, že samotná herečka vôbec nepatrila k fanúšikom známeho účesu. Štyridsaťjedenročná Američanka sa pre februárové vydanie časopisu Allure nechala počuť, že to rozhodne nebol jej obľúbený zostrih.

"Ako to povedať? Myslím, že to bol ten najškaredší účes, ktorý som kedy videla," povedala časopisu. "Rada by som vedela, prečo bola tá vec obľúbená," dodala. S nápadom na dnes už slávny účes prišiel dlhoročný kaderník Aniston Chris McMillan. Ten sa o herečkine vlasy stará dodnes. Napriek jej výhradám. 



Strihanie na "Rachel"


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu