Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zatrpknutá Jennifer Aniston: Nenávidím Sandru Bullock!

Jennifer Aniston a Sandra Bullock Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston a Sandra Bullock (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nebude to taká sympaťáčka, ako sa zdá! Americká herečka Jennifer Aniston (41) navonok pôsobí ako milá a dobroprajná žena, ktorá mala len smolu na nesprávnych chlapov. Kto by si však pomyslel, že bude taká závistlivá voči svojej hereckej kolegyni!

Nešťastie v láske a nenaplnená túžba stať sa matkou! Hoci navonok sa Jennifer tvári nad vecou, vo vnútri ju to poriadne škrie. Začína to nesprávne ventilovať - a to nevraživosťou voči herečke Sandre Bullock (46). Ako to už býva, zverila sa nesprávnej osobe, ktorá to “vyzvonila“ médiám. Jen na svoju staršiu kolegyňu poriadne žiarli. A dôvod? Závidí jej kariéru a schopnosť zariadiť si život po svojom.

Leží jej v žalúdku! Jennifer v súkromí pľuje oheň a síru na Sandru, pretože sa stala stelesnením jej nesplnených túžob. „Jennifer jej závidí, že si adoptovala krásneho chlapčeka,“ prezradil zdroj z herečkinho okolia pre National Enquirer. Zároveň nevie predýchať, ako sa Sandra hrdo vysporiadala so svojím neverným manželom Jessem Jamesom (41). Vykopla ho zo života  a namiesto chudinky, ktorú každý ľutuje, ju verejnosť vníma ako ráznu ženu. Vie si skrátka urobiť poriadky v súkromí a naplno sa venovať aj hereckej kariére.

Hovorí sa, že žiarlivosť je zvrátený prejav uznania! A asi na tom niečo bude, pretože doteraz sa o bývalej hviezde z obľúbeného sitcomu Priatelia hovorí, že sa z rozvodu s hercom Bradom Pittom (46) celkom nespamätala. Mimoriadne ju údajne podráždilo aj to, ako rozvod zatienil jej filmovú a televíznu prácu. Narozdiel od Jen to Sandra celé tak elegantne zvládla! „Je silnejšia a populárnejšia, než predtým. Nenávidím ju, má všetko, čo chcem ja,“ sťažovala sa Jennifer svojim priateľom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu