Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Verešová po 2 rokoch obnažená na móle: Andrea, z tohto tela si mala stres?!

Andrea Verešová na móle Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová na móle (Zdroj: isifa)

PRAHA - Je neuveriteľná! Nie každá mamička dvoch detí si trúfne postaviť sa na mólo – a ešte k tomu v spodnej bielizni. Bývalej misske a modelke Andree Verešovej (30) však sebavedomie nechýba. A prečo by aj? Veď svojou dokonalou postavou divákom doslova zobrala dych!

Ploché bruško, štíhle stehná a oblý zadoček! Modelka si pri prijímaní ponuky na predvádzanie spodnej bielizne zrejme veľmi dobre uvedomovala, že na jej tele nebude môcť byť ani najmenší nedostatok. „V spodnej bielizni som stála na móle prvýkrát od narodenia syna Daniela Tobiáša. To, že som sa rozhodla prijať ponuku na predvádzanie spodnej bielizne, bolo pre mňa výzvou a brala som to veľmi zodpovedne,“ prezradila Andrea.

Na postave tvrdo makala! Dnes, keď v modelingu nie sú výnimkou štrnásťročné dievčatá, pre tridsiatničku po dvoch deťoch nie je jednoduché výjsť na mólo. Andrea sa však na svoj popôrodný debut v spodnej bielizni poctivo pripravovala. A vyplatilo sa! Na jej tele niet ani gram tuku navyše a hladkú pokožku bez znakov celulitídy by Andree mohla závidieť aj nejedna oveľa mladšia žena.

„Hlavne som sa snažila neurobiť hanbu sebe a ani klientovi. Chodila som preto na bodyforming, ktorý si nevyžaduje veľa času. Pri deťoch a rodine ho totiž človek nemá na rozdávanie,“ povedala bývalá miss na margo svojej vypracovanej postavy. Nezabudla však dodať, že prvoradou v jej živote momentálne nie je kariéra, ale rodina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu