Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Bartošová na dne: Odpojili ju!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Je na tom finančne zle! O Ivete Bartošovej (44) už české médiá dlhšie špekulujú, že má veľké problémy s peniazmi. Do nezávideniahodnej situácie ju vraj dostal exmanžel Jiří Pomeje (45). Najnovšie je na tom vraj speváčka tak zle, že nemala ani na zaplatenie svojej webovej stránky, ktorej ročný prenájom stojí približne 60 €. A tak jej ju vypli!

Platba za webhosting nebola uhradená! Takýto oznam momentálne svieti na oficiálnej stránke www.ivetabartosova.eu. Prostredníctvom nej speváčka informovala svojich fanúšikov o termínoch koncertov či novinkách týkajúcich sa jej speváckej kariéry.

Samotná Iveta sa v súvislosti so vzniknutou situáciou vyjadrila pre český denník Aha!, že pracuje na inom webe u iného poskytovateľa internetových služieb. Finančné problémy v tomto prípade vylúčila. Zaujímavé však je, že nedávno sa vyjadrila nasledovne: „Nemám peniaze. Som rada, že môžem urobiť synovi Arturovi desiatu.“

Kvôli spomínaným problémom vraj Iveta prijala ponuku na účinkovanie v jojkárskej šou o varení Kapor na torte. Dokonca si vraj od tvorcov po rozbehnutí nakrúcania pýtala vyšší honorár, než bol ten, na akom sa pôvodne dohodli.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu