Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Bartošová v deň rozvodu: Domov si dotiahla iného chlapa!

Denník Aha! Ivetu načapal s novým chlapom. Zobraziť galériu (3)
Denník Aha! Ivetu načapal s novým chlapom.

PRAHA – Rýchla náhrada! Iveta Bartošová (44) predvčerom po tretej ronila slzy za ukončeným manželstvom s Jiřím Pomejem (45), no krátko na to sa už smiala na autogramiáde. Ako vysvitlo, mala na to aj patričný dôvod. Tešila sa na program, ktorý ju čakal. Večer si to totiž namierila do bytu svojho fyzioterapeuta Petra, odkiaľ potom spolu odišli do speváčkinho domu.

Už na rozvodovom súde stál Petr po Ivetinom boku. Vysoký tmavý muž pôsobil ako ochrankár. Omyl v jeho totožnosti sa však vysvetlil na autogramiáde. „Petr je môj úžasný kamarát. Stará sa o mňa po duševnej a aj zdravotnej stránke. Zostavuje mi jedálniček, cvičíme spolu, meditujeme, dáva mi masáže, ktorými mi stimuluje energiu v tele. A tiež ma chráni,“ vysvetlila Bartošová denníku Aha!

Myšlienku, že má po boku nového muža, síce rezolútne odmietla, ale... po skončení podpisovej akcie sa okamžite zbavila ochranky a odišla do pizzerie so svojím tímom a Petrom. Čoskoro však zostali len sami dvaja a vyrazili do bytu, ktorý pravdepodobne vlastní práve Ivetin osobný fyzioterapeut.

Po polhodine vyšli z paneláka a Ivetin šofér ich odviezol k speváčke domov. Tam síce nastali manévre na zmätenie novinárov, nakoniec však Petr predsa len skončil vo vile. Ani kvôli číhajúcim fotografom si dvojica toto stretnutie nerozmyslela. Zdá sa teda, že speváčka naozaj túžila po tom, aby mala Petra v noci pri sebe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu