Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošová ukázala nohavičky... len dve hodiny po rozvode!

Iveta Bartošová s vykúkajúcou bielizňou Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová s vykúkajúcou bielizňou

PRAHA – Nedala si pozor! Fanúšikovia, ktorí si prišli na autogramiádu vypýtať od Ivety Bartošovej (44) podpis, dostali viac, ako čakali. Speváčka si na túto akciu totiž obliekla kratučkú minisukňu, vďaka ktorej dožičila všetkým prítomným pohľad na svoje svetlé nohavičky. Iveta, nabudúce si rozkrok ustráž lepšie!

Obliekla sa za sexicu! Iveta Bartošová, tak ako mnoho iných čerstvo rozídených žien, oslávila svoju slobodu sexi oblečením. Kožená bunda, veľký výstrih a miniatúrna suknička – tak vyzeral outfit, v ktorom sa speváčka predviedla na autogramiáde len dve hodiny po svojom expresnom rozvode s hercom Jiřím Pomejem. Zdá sa však, že myšlienkami bola stále inde. Fotografom aj fanúšikom totiž bez problémov ukázala svoju spodnú bielizeň!

Hoci sa najskôr zdalo, že na autogramiádu jej nového cédéčka veľa fanúšikov nepríde, nakoniec mala práce s podpisovaním naozaj dosť. So speváčkou sa prišlo, možno trochu prekvapujúco, stretnúť viac mužov ako žien. Iveta sa takmer po celý čas usmievala a na to, že od prvého rozvodu v jej živote ubehlo len pár hodín, vyzerala obdivuhodne pokojne. „Už dávno som mala jasno v tom, čo som dnes spravila. Ale Jirka bol tri roky súčasťou môjho nového života, tak sa ma to predsa len emocionálne dotklo,“ opísala svoje pocity.

Ivete možno trochu pomohla esemeska, ktorú jej poslal exmanžel. „Napísal mi sms, že je mu veľmi ľúto, ako to dopadlo a že ma vždy hlboko miloval,“ povedala speváčka. Keďže mu však na ňu zatiaľ neodpísala, veľké zmierenie sa asi nechystá...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu