Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Bartošovej comeback: Je to zlé... Opäť padá na dno!

Bartošovej spevácky návrat je na plač. Zobraziť galériu (5)
Bartošovej spevácky návrat je na plač.

PRAHA – Nedarí sa jej! Iveta Bartošová (44) si na tento rok naplánovala rozvod s Jiřím Pomejem (45), aj spevácky návrat. Hoci ukončenie manželstva jej vyšlo, po pracovnej stránke sa jej nedarí. Fanúšikovia dávajú umelkyni jasne najavo, že ju už počúvať nechcú!

Dva drsné údery! Iveta Bartošová si zaumienila, že z nej bude nový človek. Odkopla manžela Jiřího Pomejeho, a začala spievať o tom, ako je jej bez neho dobre. Skladby Heja heja a Děkuju vám andělové sú plné toho, ako silná Iveta dokáže opäť vstať zo zeme.

V skutočnosti však skôr padá na dno. Nedávno jej totiž museli zrušiť koncert. Dôvod? Predalo sa len 40 lístkov! Tento neúspech sa ešte dá pripočítať na konto speváčkinmu novému manažérovi. „Zo strany manažmentu išlo o poriadny chaos. Ozvali sa len tri týždne pred koncertom,“ povedal denníku Aha! usporiadateľ.

Horšie je, že Iveta už nemá dosť fanúšikov ani na to, aby sa prebojovala do prvej desiatky v tohtoročnej ankete Český slávik. Minulý rok nechala usporiadateľov v štichu, keď tesne pred prenosom zaslala sms, že nepríde... Miesta v prvom rade teda zostali prázdne. A to skončila „len“ na šiestom mieste. Môžeme teda predpokladať, že tento rok sa zrejme na svoj neúspech tiež pozrieť nepríde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu