Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Habera a superstarista Lenárth: Hádka v priamom prenose!

Paľo Habera adresoval Filipovi a jeho skupine tvrdé slová. Zobraziť galériu (8)
Paľo Habera adresoval Filipovi a jeho skupine tvrdé slová.

BRATISLAVA – Výmena názorov! Superstarista Filip Lenárth (25) vyskúšal šťastie v Talentmánii so svojou vokálnou skupinou. Nedeľné vystúpenie mu však poriadne znepríjemnil Paľo Habera (48). Nekompromisný porotca mu adresoval výčitky, ktoré speváka nenechali chladnými.

Skús šťastie znova! Touto vetou sa asi riadi Filip Lenárth. Spevácke umenie totiž už predvádzal v Slovensko hľadá SuperStar 3, so svojou kapelou Free Voices zasa bojoval v Eurovízii. Aby toho nebolo málo, do tretice si zasúťažil v Talentmánii. A na nedeľné semifinále len tak nezabudne.

Do skupiny sa totiž poriadne pustil porotca Paľo Habera. Výkon Lenártovej kolegyne mu poriadne pílil uši. Kat si preto nedal servítku pred ústa. „Všetci sú nevýnimoční, takže netrčala,“ zasadil ranu vokálnej skupine. A ťal ďalej! „Prečo si si do kapely vybral horších spevákov, ako si ty?“ položil Filipovi otázku na telo.

Spevák sa však nedal. Rozhodol sa biť za svoju kapelu, teda aspoň slovne. „Nevymenil by som ich za nič na svete, lebo to sú moji najlepší kamaráti. Ide o to, že to, čo robíme, chceme dávať z lásky ľuďom a nejde o perfektné spevácke výkony,“ hrdo bránil kolegov. Kat Habera však evidentne chcel mať posledné slovo. „Ja mám tiež veľa kamarátov, ktorých mám naozaj rád, ale v živote by som ich nezaťahoval do biznisu. Ľudia sa chcú pozerať na to, čo je výnimočné a to vy nie ste, stál si za svojím.

Vtedy zrejme Lenárth zbadal, že asi nemá cenu obhajovať sa pred Haberom. Zostal preto ticho. Nakoniec sa ukázalo, že výkon Free Voices neocenili ani diváci, pretože im neposlali dosť esemes hlasov. Filip a jeho kapela sa teda museli so súťažou rozlúčiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu