Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kat Habera sklonil hlavu: Ospravedlnil sa v priamom prenose!

Habera sa ospravedlnil Patrícii Janečkovej. Zobraziť galériu (7)
Habera sa ospravedlnil Patrícii Janečkovej.

BRATISLAVA - Poriadne zmäkol! Jeden z najtvrdších porotcov speváckych a talentových šou na Slovensku, Paľo Habera (46), ukázal vo včerajšej Talentmanii, že si vie uznať aj chybu. Pred tisíckami divákov sa bez hanby ospravedlnil za svoje správanie a verdikt, aký vzniesol v prvom semifinálovom kole.

Uchvátila každého! Operná „mini“ diva Patrícia Janečková v nedeľňajšom 2. finále markizáckej Talentmanie zaspievala tak, že jej výkon vyvolal zimomriavky snáď každému, čo sa na ňu pozeral. Iba trinásťročné dievča dokázalo svojím prednesom ohúriť aj tvrdého a nekompromisného kata Paľa Haberu. Ten sa snáď po prvýkrát v šou postavil zo svojho kresla, zatlieskal a vzdal hold jej talentu. Dokonca sa jej v priamom prenose ospravedlnil.

„Patrícia, sorry. Ja som sa mal postaviť už minule, lebo keď som si tvoj výkon pozrel znova na internete, bolo to absolútne na standing ovation. Bol som rozhodnutý, že dnes, aj keď zaspievaš zle, tak sa postavím,“ ospravedlnil sa Habera, ktorý tiež podotkol, že podľa neho je Patrícia najlepšie spievajúcou osobou v Talentmanii.

Samotná Janečková bola z jeho prejavu dojatá. „Vôbec som to nečakala. Hrozne ma to potešilo,“ povedala pre topky.sk Patrícia. Ako ďalej dodala, pod jej skvelý výkon sa podpísala aj výborná atmosféra v publiku. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu