Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podnikavá Victoria Beckham: Montuje sa do ďalšieho biznisu!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Victoria Beckham (36) pomýšľa na to, že by rozšírila svoje pôsobenie v módnom priemysle. Podnikanie chce ale popová speváčka budovať pomaly. Má vraj ešte tak dvadsať rokov čas, napísala agentúra Reuters.

Victoria Beckham, ktorá založila svoju značku len pred dvoma rokmi, je na zozname britských návrhárov, ktorí by mali tento rok dostať ocenenie. Na rovnakom zozname je Mulberry, Burberry a Pringle. Ceny budú vyhlásené 7. decembra.

Módna kritička Suzy Menkesová ju označila za vzácnu celebritu, ktorá prešla "od chôdze po červenom koberci na jeho navrhovanie". Bývalá členka britskej dievčenskej popovej skupiny Spice Girls povedala, že by chcela robiť doplnky ako napríklad topánky, ale bude jej to ešte trvať.

"Rada by som robila topánky, ale musela by som mať ten správny tím ľudí, musím to ešte preskúmať," povedala podľa denníka International Herald Tribune. "Zakladám si na detailoch," dodala.

Od konfekcie, ktorú predstavuje dvakrát ročne v New Yorku, prešla k džínsom a okuliarom. Všetko to spojila pod značku Beckham. "Strašne rada by som robila doplnky, ale budú to pre mňa detské krôčiky," uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu