Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tvrdá rana pre Victoriu Beckham: Sex s Davidom hodnotila šľapka!

Victoria a David Beckhamovci Zobraziť galériu (6)
Victoria a David Beckhamovci

LONDÝN – Musia prehltnúť poriadne horkú pilulku! To, že manžel Victorie Beckham (36) nebol vždy vernou polovičkou, je v kuloároch dobre známe. Davidove (35) milostné dobrodružstvá však nezostali nepotrestané – šľapka, s ktorou si to rozdával, nečakane hodnotila jeho výkon!

Dobehla ho hriešna minulosť! V médiách sa totiž dostala k slovu pozornosti chtivá Irma Nici, ktorá futbalovému esu vyrobila ozajstný škandál. Vo svojej výpovedi pre magazín In Touch uviedla, že s Davidom ešte v roku 2007 spala celkovo päťkrát. A k tejto afére prihodila aj zopár pikantných detailov!

„Zo všetkých žien, ktoré o ňom snívali, som sa mu ja dostala do postele. Bolo to veľmi vzrušujúce,“ rozplývala sa táto dáma ľahkých mravov v článku. Ako však ďalej tvrdí, z jej strany nešlo vonkoncom o lacnú záležitosť. Údajne s ním prežila šťavnatú hodinovú predohru a 15-minútový sex. A za to všetko zhrabla úctyhodných 10 tisíc dolárov!

Ak ste si však doteraz mysleli, že David je za dverami spálne po boku Victorie suchárom, mýlil ste sa. Irma totiž prezradila, že to s ním rozhodne stálo za to: „Bol veľmi milý a nežný. Na stupnici 10 bodov by som mu dala 7,5.“ Až také zlé hodnotenie to veru nie je. Či sa však páči aj prominentom s priezviskom Beckham, je však už otázne.



Ako vidí obliekanie na jar Victoria Beckham sa dozviete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu