Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo vzťahu Beckhamovcov: Toto ich drží pokope 11 rokov!

Victoria a David Beckhamovci Zobraziť galériu (7)
Victoria a David Beckhamovci

LOS ANGELES – Prezradili svoje tajomstvo! V šoubiznise je manželstvo dlhšie ako desať rokov naozaj raritou. Beckhamovcom sa to však podarilo a zdá sa, že majú pred sebou ešte pekných pár spoločných rokov. Konečne pred svetom odhalili, ako na to!

Ich tajný recept je vonku! Manželia Beckhamovci sa po prvýkrát od aféry o údajnej Davidovej nevere rozhovorili o svojom vzťahu. Základom sú podľa nich spoločne strávené chvíle. „Vždy si na seba spravíme čas,“ prezradil 35-ročný futbalista. „Každú stredu mávame rande.“ A čo sa na ňom deje? „Dobiehame, čo sme zmeškali v televízií. Pozeráme Keeping up with the Kardashians a máme veľmi radi aj novú reality šou Mel B,“ dodáva Victoria (36).

Ex Spice Girl sa vyjadrila aj na margo údajnej manželovej nevery s dievčaťom na zavolanie, Irmou Nici. “Sme spriaznené duše. Niekedy na nás ľudia hádžu špinu, ale my to zvládneme. Buď sa cez to prenesiete alebo nie. Keď vstupujete do manželstva, viete, že tam budú vrcholy aj pády,“ povedala Victoria.

Victoria prednedávnom vyjadrila obdiv k telu svojho drahého. “Niekam sme sa chystali a on ešte posielal e-mail. Sedel nahý na posteli. Ja som práve vyšla zo sprchy, stála som tam a pozerala naňho… Pomyslela som si: ’Dievča, dobre si si vybrala.’ Nuž, a my pri pohľade na mužné Davidovo telo môžeme len súhlasiť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu