Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Victoria Beckham sa nevie pobaliť: Namiesto kabelky nosí kufor!

Vicotria Beckham so svojským štýlom - a obrovskou taškou v tvare kufra Zobraziť galériu (17)
Vicotria Beckham so svojským štýlom - a obrovskou taškou v tvare kufra

LONDÝN – Klasická kabelka? U Victorie Beckham (36) určite nie! Štýlová ikona opäť dokazuje, že pre ňu žiadne pravidlá v oblasti módy neplatia. Na cestu lietadlom si nevybrala ani kabelku, ani kufor. Victoria skrátka musí byť originálna za každých okolností!

Je neprehliadnuteľná! Victoria Beckham patrí medzi tých pár celebrít, ktoré aj na letisku vyzerajú bezchybne. Vysoké šnurovacie topánky, kratučké rifľové šortky a čierne sako – tak sa predviedla na londýnskom letisku Heathrow. A hoci svojím oblečením na seba nepochybne pútala pozornosť, od ostatných cestujúcich sa líšila najmä obrovskou kabelou!

Nie nadarmo sa o Victorii hovorí ako o módnej ikone! Nedávno sa manželka futbalistu Davida Beckhama mohla tešiť z nominácie na British Fashion Award. Možno sa veľkou kabelkou a štýlovými slnečnými okuliarmi snažila presvedčiť porotu o tom, že práve ona si zaslúži byť 7. decembra vyhlásená za víťazku.

Žeby porotu pri výbere nominovaných zaujala aj starostlivosť Posh Spice o imidž svojho psíka? Nebolo by na tom nič zvláštne! Svojmu buldočkovi totiž pred pár dňami bez váhania nalakovala nechtíky, či skôr pazúriky – a neváhala na tento fakt upozorniť na svojej Twitter stránke. “Predstavujem vám Coco Beckham!” vyhlásila Victoria prostredníctvom spomínanej siete. “Pozrite si jej červené nechty,” dodáva. Ak sa bude o svoj imidž starať aspoň tak ako doteraz, cena British Fashion Award jej určite neutečie!



Prečo Beckhamovci predávajú svoje sídlo nájdete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu