Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beckhamovci bez zábran: Vášnivé laškovanie vo výťahu!

David a Victoria Beckhamovci vo vášnivom objatí Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci vo vášnivom objatí

LONDÝN – Neštítia sa ničoho! Aj keď David (35) a Victoria (36) Beckhamovci pôsobia navonok ako konzervatívny a uhladený pár, skutočnosť je zrejme celkom iná. Ako obaja ukázali v zbrusu novej reklame, aj oni sa dokážu oddať skutočnej vášni – hoc aj rovno vo výťahu!

Poriadne sa odviazali! Hoci Victoria Beckham v médiách vystupuje obzvlášť chladne a väčšinou bez náznaku úsmevu, jej zákonná polovička ju zrejme dokáže naozaj rozpáliť. Dôkazom je ich spoločný reklamný spot propagujúci nový parfum s názvom Intimately Yours – dvojica sa oddávala „hrátkam“ priamo počas cesty výťahom!

Dvadsaťdvasekundový videoklip je na prvý pohľad veľmi vkusný, pri detailnejšom zhliadnutí však razom dostane šteklivú príchuť. Zachytáva totiž Davida v smokingu, ktorý vo výťahu čaká svoju manželku s lesklými, ulízanými vlasmi a s krvavočerveným rúžom na perách. Nasledujú objatia i bozky, počas ktorých je Victoria v istom okamihu dokonca hore bez. Záver však už prekvapí málokoho – usmiaty futbalista si v rozhalenej košeli a bez motýlika utiera z tváre manželkin rúž!

Keďže nejde o prvú reklamu, v ktorej prominentná dvojica spolu účinkuje, manželia sa pred kamerou cítili pomerne uvoľnene. Na rozdiel od tých predchádzajúcich totiž chceli dosiahnuť len jedno – „zachytiť podstatu ich vášne a silu vzájomného vzťahu“. Ak im to takto klape aj v súkromí, nemajú sa na čo sťažovať!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu