Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Georgievová na Miss World: Ďalší úspech pre Slovensko!

Marína si z disciplíny Miss Sport odniesla dve zlaté medaily. Zobraziť galériu (6)
Marína si z disciplíny Miss Sport odniesla dve zlaté medaily.

ČÍNA – Takmer všetky predbehla! Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová (18) žne na svetovej súťaži Miss World jeden úspech za druhým. Po tom, čo sa v rebríčku odborníkov na krásu ocitla na prvom mieste ako horúca kandidátka na absolútne víťazstvo, je zase v centre pozornosti!

V Číne bolo horúco! Krásky z celého sveta si na svetovej súťaži Miss World zmerali svoje sily aj v športe. A práve naša reprezentantka Marína Georgievová si z disciplíny Miss Sport odniesla dve zlaté medaily.

Bývalá profesionálna hráčka volejbalu sa v dvoch kategóriách – v plávaní a v behu umiestnila na prvej priečke. Pri behu mala dokonca taký náskok, že zvyšné dievčatá za ňou zaostávali aj o viac než 10 metrov. Jedinou kategóriou, v ktorej Marínu predbehli, bol  skok do diaľky. Medailu aj celkové víťazstvo si napokon odniesla Írka. Rodáčka z Banskej Bystrice skončila druhá, tretia priečka patrila Nórke.

Počas samotného slávnostného finálového večera, ktorý sa uskutoční v predposledný októbrový deň, budú znovu vyhlásené získané ocenenia a krásky sa k svojim úspechom aj vyjadria. Marína tak bude mať ďalšiu príležitosť na to, aby sa zviditeľnila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu