Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Georgievová na Miss World: Marína, takto chceš zažiariť?!

Zo sexi Maríny je v kroji tuctové dievča. Zobraziť galériu (10)
Zo sexi Maríny je v kroji tuctové dievča.

ČÍNA – Po starom! Marína Georgievová (18) si pri odchode na svetovú súťaž krásy zabalila do batožiny slovenský ľudový kroj. Naproti tomu sa napríklad české krásky už poučili a ako národný kostým predvádzajú namiesto tradičného odevu modely známych návrhárov. Myslíte si, že naša víťazka v takomto staromódnom oblečení uspeje? Zahlasujte v ankete pod článkom!

Zvyk je železná košeľa! Keď sa povie „národný odev“, každý si predstaví tradičný kroj. Preto aj naše missky odlietali na svetové súťaže krásy s takýmto kúskom vo svojom kufri. Nikdy sa im však v kroji nepodarilo zabodovať.

Popri rôznych exotických kostýmoch iných súťažiacich totiž Slovensky a Češky vždy vyzerali ako chudobné príbuzné. Preto si už v roku 2009 Česká Miss Iveta Lutovská pribalila do batožiny namiesto kroja nádherné motýlie šaty z dielne Blanky Matragi. A tiež obe tohtoročné české krásky odleteli na Miss World a Miss Universe s národnými kostýmami od známych návrhárov.

Marína Georgievová sa však aj napriek tomu rozhodla pre detviansky kroj. V ňom sa predvedie počas prehliadky národných tancov a kostýmov. Už teraz je však jasné, že v takomto odeve ani exotická kráska nezažiari. A to chce Marína využiť kroj aj v ďalšej časti súťaže! Podľa našich informácií by totiž rada predviedla národný tanec aj v rámci voľnej disciplíny. Len či to už nebude príliš nudné aj pre porotu Miss World...

Viac sa o Maríne a jej účasti na svetovej súťaži dočítate TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu