Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nogov veľký televízny návrat: Vieme, koľko za to zhrabol!

Miro Noga v Nesmrteľných. Zobraziť galériu (6)
Miro Noga v Nesmrteľných.

BRATISLAVA – Herec Miroslav Noga (50) sa na televíznych obrazovkách objavuje už len sporadicky. V markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade stvárňuje jednu z vedľajších postáv. Nedávno sa však stal hlavnou hviezdou filmu z cyklu s názvom Nesmrteľní. Za účinkovanie si údajne nechal zaplatiť mastnú sumu peňazí!

Na minulú slávu už len spomína! Herec Miroslav Noga spoločne so Štefanom Skrúcaným kedysi tvorili úspešnú dvojicu zabávačov. Na televíznych obrazovkách mali dlhodobo prím. V súčasnosti sa však Noga stiahol do ústrania a venuje sa už len vystupovaniu v divadle. Výnimkou je markizácka Ordinácia v ružovej záhrade, kde sa z času na čas objaví.

Nedávno však Noga dostal lákavú ponuku! „Zabudnutý“ herec sa objaví vo filme inšpirovanom dielom R.L. Stevensona – Podivuhodný prípad dr. Jekylla a pána Hydea, kde stvárni hlavnú postavu. Vďaka tomu sa podľa našich informácií rozrastie hercov bankový účet o sumu približne 3000 €.

„Nad tým, či prijať alebo neprijať túto ponuku, som dlho neuvažoval. Teší ma, že sa Slovenská televízia rozhodla pre tento projekt, ktorý zaujímavým spôsobom spracováva známe klasické námety,“ poznamenal na adresu svojho účinkovania v spomínanom filme Noga. Snímka by sa mala na obrazovkách objaviť v januári.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu