Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Schudnutá Svarinská: Srší z nej sexepíl!

Kristína Svarinská v novom filme a počas Showdance. Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská v novom filme a počas Showdance.

BRATISLAVA – Zmenili ju! Herečka Kristína Svarinská (20) doteraz pôsobí pomerne detsky. To sa však zmenilo pri jednom nakrúcaní, kedy z nej stylisti spravili zmyselnú ženu. Navyše, tmavovláska v poslednej dobe pochudla a celý štáb podľahol jej čaru!

Musela zahrať dve polohy! Kristína Svarinská nakrúcala v uplynulých dňoch Cyrana z Bergeracu. Príbeh je zasadený do moderného prostredia a Roxana v jej podaní sa pohybuje v hip-hopovom prostredí.

Nám sa však podarilo získať fotografiu, na ktorej je herečka oblečená mimoriadne elegantne. „Tento kostým som mala na sebe kvôli tomu, že sa časť príbehu odohráva po šiestich rokoch, čiže som mala pôsobiť staršie,“ povedala nám Svarinská. V šatách navyše pôsobí, akoby v poslednej dobe pochudla, čo nám aj sama priznala.

Ako sme zistili zo zdroja blízkeho štábu, z Kristíny boli v tom momente všetci doslova hotoví, muži na pľaci híkali nad jej premenou. Komplimenty okolia snáď boli pre Svarinskú dostatočnou náplasťou za trochu nepohodlia. „V šatách som sa cítila príjemne, len s podpätkami som mala problém, lebo na ne nie som veľmi zvyknutá,“ prezradila mladá herečka. „Tie otlaky naozaj stáli za to,“ dodala. V súkromí sa teda zrejme opäť vráti k športovému obliekaniu. Škoda...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu