Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrycová chcela byť v Záhorskej Bystrici riaditeľkou: Dostala STOP!

Wanda Hrycová Zobraziť galériu (5)
Wanda Hrycová

BRATISLAVA – Mala záujem o lukratívny post! Podľa našich zistení sa producentka Wanda Hrycová (32) uchádzala v Záhorskej Bystrici o riaditeľský post. Hoci tam absolvovala niekoľko stretnutí, vyzerá to tak, že nakoniec zo spolupráce nič nebude.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, Wanda Hrycová mala záujem o riaditeľskú funkciu v spoločnosti Media Pro Slovakia, ktorá sídli v areáli Markízy. V minulosti bola súčasťou televízie ako Centrum televíznej tvorby, dnes majú rovnakého majiteľa – spoločnosť CME. Firma sa zaoberá produkciou seriálov a projektov výhradne pre Markízu.

Keď sme v súvislosti s tým oslovili bývalú riaditeľku divadla Nová scéna a spýtali sa jej, či mala záujem o spomínanú funkciu, nepoprela to. „Nebudem nič komentovať,“ opakovane odpovedala na všetky otázky týkajúce sa prípadného nového angažmánu Wanda Hrycová.

Hoci to vyzeralo nádejne, podľa našich informácií zo spolupráce nakoniec nič nebude. Vraj z toho zišlo preto, že sa proti tomu postavili niektorí ľudia v Markíze. Na vzniknutú situáciu sme sa pýtali aj priamo v Záhorskej Bystrici. Čakáme na vyjadrenie hovorkyne Oľgy Dúbravskej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu