Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tehotná Hrycová: Tvrdý vyhadzov z Markízy?!

Wanda Adamik Hrycová dostala výpoveď ešte pred materskou dovolenkou. Zobraziť galériu (7)
Wanda Adamik Hrycová dostala výpoveď ešte pred materskou dovolenkou.

BRATISLAVA - Najprv tehotenstvo, potom výpoveď! Wanda Adamik Hrycová (33) podľa našich informácií dostala padáka z miesta riaditeľky produkčnej spoločnosti, ktorá vyrába pre Markízu zábavné programy. Rumunským majiteľom vraj nestačili jej pracovné výsledky, podriadeným sa zas nepáčil blondínkin prístup k nim. Dcéra herca Andyho Hryca (61) však takéto tvrdenia odmieta. Ukončenie svojho pôsobenia v Záhorskej Bystrici pripisuje tehotenstvu.

Tehotenstvo ako zámienka?! Wanda Adamik Hrycová sa na stoličke šéfky mediálnej spoločnosti dlho neohriala. „Dňa 10. 1. 2012 po vzájomnej dohode ukončila svoje pôsobenie vo vedení MPE Slovakia,” potvrdila nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Podľa našich informácií ju však po roku a štvrť rumunskí vlastníci jednoducho vyhodili.

„Nie, nedostala som výpoveď,” tvrdí blondínka s tým, že za jej odchodom je výlučne očakávanie bábätka. No keďže jej do pôrodu ostáva takmer pol roka, ešte by mohla pokojne pracovať ďalej na lukratívnej pozícii. Takýto postup je v prípade budúcich mamičiek bežnou praxou.

Zdroje z Markízy, pre ktorú Hrycová vyrábala programy, hovoria v súvislosti s jej odchodom z funkcie niečo iné. Ako šéfka údajne nebola vôbec príjemná. Zamestnanci si vraj vydýchli po ohlásení Wandinho konca v riaditeľskom kresle. Známe je, že už pri boji o post riaditeľky sa ozývali hlasy proti nej. Navyše, hneď ako nastúpila na novú pozíciu, podpísala poriadne množstvo výpovedí. A to sa ani najmenej nepáčilo vedeniu televízie, najmä Zuzane Ťapákovej.

Hrycová tvrdí, že zo svojho postu odišla dobrovoľne. Novú prácu si však určite hľadať nebude, keďže o necelý polrok porodí svojho prvého potomka. „Budem si užívať a starať sa o iné priority,” povedala na margo plánov na najbližšie mesiace. 

Vo funkcii by ju mala podľa našich informácií nahradiť Alexandra Dubovská, ktorá do produkčnej spoločnosti nastúpila v auguste minulého roka. Predtým pracovala v televízii Joj.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu