Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Farkašová odhalila poprsie a tvrdí: Nie je to neslušné!

Kristína Farkašová a jej malé odhalenie. Zobraziť galériu (7)
Kristína Farkašová a jej malé odhalenie.

BRATISLAVA – Stále odvážnejšia! Herečka Kristína Farkašová (28) sa nikdy netajila záľubou v sexi outfitoch. Vyzývavé oblečenie zvolila aj na moderovanie nedávnej módnej prehliadky. Spod extravagantných šiat jej dokonca vykúkal prsník.

Kristína Farkašová koncom minulého týždňa uvádzala jednu módnu prehliadku. Ako moderátorka sa objavila na pódiu v atypických zelených šatách, pod ktorými mala dokonca aj rifle. Niečo však chýbalo, a to podprsenka!

„Ja ich často nenosím. A pod spoločenské šaty skoro vôbec. Kým si to môžem dovoliť, tak mi to nevadí. Nemám sa za čo hanbiť,“ tvrdí herečka. Dokonca sa nezrútila ani z toho, že jej bolo vidieť časť prsníka. „Pokiaľ mi nevidno celé vnady s bradavkami, nemám s tým problém. Nemyslím si, že takéto odhalenie je neslušné,“ povedala nám.

Ako sme však zistili, šaty z dielne Jany Gavalcovej jej naozaj mohli „vyrobiť“ oveľa väčší problém. Pred začiatkom moderovania sa jej totiž doslova rozpadli. „Áno, stala sa taká menšia nehoda. Mali sme našťastie poruke špendlíky a kamarátka mi to zopla. Ale trochu som sa bála, že mi to celé spadne na javisku,“ priznala Kristína. Našťastie, nakoniec ju šaty nenechali „v štichu“.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu