Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miss Bratislava: Kristína Farkašová takmer ukázala intímne partie!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (18)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – V sobotu sa konal prvý ročník súťaže Miss Bratislava. Objavili sme tam aj herečku Kristínu Farkašovú (27) – v minišatách s hlbokým dekoltom. Stala sa z nej kráľovná krásy?

Už aj Bratislava má svoju Miss. Počas víkendu sa konal prvý ročník súťaže o kráľovnú krásy hlavného mesta. Nás zaujala najmä herečka Kristína Farkašová. V sexi fialových minišatách dávala na obdiv svoj plný dekolt. Pri neopatrnom sedení však ukázala aj stehná a takmer aj niečo viac. Chcela sa takto stať Miss? „Babička mi vravela, že by som mala ísť na Miss. Tak som išla – ale do poroty. Mňa aj tak vždy viac bavilo hodnotiť a sama seba nevidím v úlohe Barbie. A verím, že sú na mne aj zaujímavejšie veci, ako telo,“ povedala nám príťažlivá herečka.

My sme, samozrejme, zisťovali aj Kristínine kritériá na kráľovnú krásy. „Úloha porotkyne sa mi páčila, ale hneď som vedela, že budem mať iný názor, ako ostatní. Ja neviem, bohužiaľ, dievčatá hodnotiť len podľa toho, ako vyzerajú. Páčili sa mi baby, ktoré sa na tom bavili. Ktoré boli samozrejme krásne, ale brali to ako zaujímavý zážitok a nie ako niečo fatálne,“ dozvedeli sme sa.

FOTO: Kristína takmer ukázala všetky svoje ženské zbrane.

Miss Bratislava: Kristína Farkašová
Zobraziť galériu (18)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu