Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Manželia Farkašová a Mikulčík rok po svadbe: Namiesto dieťaťa ROZCHOD!

Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík sa rozišli.

BRATISLAVA – Nevydržalo im to! Herci Kristína Mikulčík - Farkašová (28) a Kamil Mikulčík (32) necelý rok po svadbe prežívajú ťažké obdobie. Namiesto toho aby, pracovali na bábätku, im vzťah stroskotal.

Len pred rokom sa tajne vzali a už spolu nežijú! Známa ryšavá herečka Kristína Farkašová, ktorá si po vyše štvorročnej známosti zobrala za manžela kolegu Kamila Mikulčíka, má hlavu v smútku. Jej manželstvo je v troskách.

Topky.sk zisťovali, čo sa medzi navonok zohratou dvojicou stalo a či sa chystá rozvod. Hoci sa herečka spočiatku zdráhala, nakoniec nám predsa len, čo-to prezradila. „Nežijeme spolu.  Jednoducho sa nám nestretli hodnoty. Žiadosť o rozvod zatiaľ nikto z nás nepodal. Ďalej sa k tomu nechcem vyjadrovať, pretože toto nie je iba moja záležitosť, ale záležitosť dvoch ľudí,“ smutne odvetila Farkašová, ktorá by rok po svadbe skôr chcela starosti okolo bábätka, ako sa zaoberať rozchodom.

Podľa našich informácií však kríza medzi hercami trvá už vyše roka. „Oni mali problémy už pred svadbou. Zrejme sobášom to chceli zachrániť a nepodarilo sa. Kristína túžila po dieťati, Kamil mal iné záujmy,“ tvrdí náš zdroj z okolia dvojice.

Pred rokom a pol dokonca pre topky.sk herečka priznala, že tému rodičovstva s Kamilom už preberali. „Samozrejme, že sme túto tému preberali, ale ešte chvíľu počkáme, kým sa situácia na všetkých frontoch upokojí a my budeme môcť dať dieťatku pokojný, láskyplný domov plný srandy,“ povedala vtedy Kristína, čím naznačila, že ich vzťah zrejme nebol ideálny ani v tom čase.

Topky.sk oslovili aj Mikulčíka, aby sa k rozchodu či prípadnému rozvodu vyjadril. Hoci najskôr nedvíhal telefón nakoniec zareagoval prostredníctvom esemes správy, kde stálo: "K tejto téme sa nebudem vyjadrovať. Náš vzťah s Kristínou je naša súkromná vec a vážim si ho natoľko, že ho nebudem týmto spôsobom komentovať."  Zrejme iba čas ukáže, či sa dvojica odhodlá a podá návrh na rozvod, alebo skúsi svoje ročné manželstvo ešte zachrániť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu