Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Utrápená Banášová: Je na dne, no MUSÍ makať!

Adela Banášová Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová

BRATISLAVA/PRAHA – V týchto dňoch to nemá ľahké! Adele Banášovej (29) zomrel v utorok milovaný dedko († 91). Keď sa populárna moderátorka o smutnej udalosti dozvedela, položilo ju to. Ihneď chcela zrušiť všetky pracovné aktivity spojené s pripravovaným markizáckym projektom Talentmánia. Vedenie v Záhorskej Bystrici jej však nevyšlo v ústrety.

Smiech cez slzy! Približne takto „funguje“ v týchto dňoch Adela Banášová. Do kamier sa musí usmievať, no v srdci smúti. Príčinou jej trápenia je smrť milovaného dedka. Ten zomrel v utorok v bratislavskej nemocnici. Včera mal na ružinovskom cintoríne v Bratislave pohreb. Ten podľa našich informácií moderátorka ťažko znášala.

Adela vraj dokonca chcela zrušiť najbližšie natáčacie dni markizáckej Talentmánie, no nepochodila. „Nevyšli jej v ústrety. Musí pracovať, je porotkyňou. Ľudia zo štábu sa ju snažia podporovať, ako sa len dá,“ povedal nám človek zo zákulisia šou.

Jediné, čo vedenie v Záhorskej Bystrici zdrvenej Banášovej umožnilo, bola účasť na včerajšom pohrebe. Kvôli poslednej rozlúčke s milovaným dedkom teda nemusela odcestovať do Čiech na tlačovú konferenciu k pripravovanému projektu.

Ako sme sa ďalej dozvedeli od dobre informovaného zdroja, tvorcovia šou sa obávajú, že sa smutná udalosť odrazí na plavovláskiných výkonoch pred kamerou. „Nikto nevie, ako to bude počas najbližších dní na pľaci vyzerať,“ povedal o Adelinom trápení náš zdroj. Samotná moderátorka nechce na tému straty starého otca vôbec komunikovať. Nezdvíha mobil, nereaguje na esemesky. V ťažkých chvíľach je jej oporou priateľ Peter Modrovský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu