Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Fialová zhrozená z Bartošovej: Toto ju doženie k samovražde!

Zuzana Fialová bráni Ivetu Bartošovú. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Fialová bráni Ivetu Bartošovú.

BRATISLAVA – Rozhodla sa ju brániť! Herečka Zuzana Fialová (36) nechápavo krúti hlavou nad tým, čo sa deje okolo speváčky Ivety Bartošovej (44). Zo stoličky ju zdvihlo hlavne nedávne speváčkino účinkovanie v Adela show. Podľa nej sa štáb a moderátorka Adela Banášová (29) nezachovali k Ivete vôbec férovo. Herečka tvrdí, že ak to takto pôjde ďalej, bude to mať nešťastný koniec!

Nezatvára pred tým oči! V poslednej dobe je z každej strany počuť, že Iveta Bartošová nie je po psychickej stránke v poriadku. Či už za tým stojí alkohol, rozvod s Pomejem alebo nevedno čo iné, Iveta je na tom skutočne zle. A práve v tomto čase ju Adela Banášová so svojimi kolegami vyobracala v markizáckej talk show. Herečka Zuzana Fialová sa na to už nemôže len prizerať, preto všetkých vyzýva, aby jednali so speváčkou jemnejšie!

Zuzana sa nechala inšpirovať americkou speváčkou Madonnou. Keď sa jej konkurentka Britney Spears „topila“ v tých najväčších problémoch, nezaváhala a postavila sa na jej stranu. Pre médiá vyhlásila, aby jej dali pokoj, pretože sa Britney potrebuje liečiť. „V tom by som si z nej chcela vziať príklad,“ netají Fialová, ktorá je z celej situácie okolo Bartošovej znechutená.

Herečka nám prezradila, že sa s Ivetou už nejaký čas pozná, no to vraj v tejto situácii vôbec nie je dôležité. „Nie sme veľké kamarátky, ale ako človek sa už nemôžem pozerať na to, čo sa okolo nej deje. Je mi jej ľúto,“ povedala nám s obavami v hlase. Zuzana preto prostredníctvom Topiek všetkých vyzýva: „Dajte Ivete pokoj! Tento hyenizmus je obludný. Doženiete ju k niečomu, čo ani nechcem vysloviť. Týmto apelujem nielen na novinárov, ale aj televízie.“ Fialová sa zrejme obáva toho najhoršieho. Je totiž známe, že Bartošová sa už o samovraždu pokúsila...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu