Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cameron oslavovala vo veľkom štýle: Ukázala nohy aj prsia!

Cameron Diaz Zobraziť galériu (6)
Cameron Diaz (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Telo na zabitie! Hoci Cameron Diaz (38) delia od štyridsiatky len dva roky, na jej postave by ste nenašli jedinú chybičku. Na svoju narodeninovú večeru si totiž kúpila hádam najmenšie šaty, aké v obchode našla. A vyzerala očarujúco!

Výstrih takmer po pupok a sukňa tesne pod zadok! Tak sa predviedla Cameron na oslave svojich tridsiatychôsmych narodenín. Blondínka sa dokonca úplne vykašľala na doplnky – jednoduché čierne koktailky neozvláštnila ani šperkami ani šatkou či zaujímavou kabelkou. Treba však povedať, že ak si niekto takýto outfit môže dovoliť, je to práve bývalá modelka. Pre jej dlhé nohy a vyšportované telo sú minišaty doslova ako stvorené!

Cameron si svoje narodeniny užila na večeri s priateľom, hviezdou newyorského bejzbalového tímu Yankees, A-Rodom. Ten, ako sa vie, má pre ženy zo šoubiznisu slabosť. Najskôr si užil s ešte vydatou Madonnou, pokračoval s Kate Hudson a skončil (aspoň nateraz) pri ďalšej blondínke, Cameron Diaz. Reštaurácia Lion!, v ktorej oslavovali, je obľúbeným podnikom viacerých hviezd vrátane Jennifer Aniston, Matthewa McConaugheyho či Demi Moore.

Cameron s A-Rodom spájajú od februára tohto roku, oni sa však k svojej romanci veľmi nevyjadrujú. Napriek tomu je viac ako jasné, že si vzájomnú prítomnosť užívajú a Cameron fandí svojmu fešákovi aj na ihrisku. „Vyrástla som na Dodgers, ale teraz fandím Yankees,“ prezradila nedávno blondínka. Uvidíme, ako dlho!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu