Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Cameron Diaz ťahá na 40: Vyzlečená ukazuje sexi telo dvadsiatky!

Cameron Diaz má stále sexi postavičku ako pred dvadsiatimi rokmi. Zobraziť galériu (12)
Cameron Diaz má stále sexi postavičku ako pred dvadsiatimi rokmi.

LOS ANGELES – Stále stojí za hriech! Posadnutosť cvičením a zdravým životným štýlom nie je u Cameron Diaz nijakou novinkou. Hoci už o pár mesiacov oslávi okrúhlu štyridsiatku, postavou by mohla konkurovať o polovicu mladším modelkám. Keď navyše poodhalí prsia, muži idú na nej oči nechať.

Rovnako štíhla ako za starých čias! Cameron Diaz nepochybne patrí k hŕstke herečiek, ktoré za svoju figúru vďačia aj skvelej genetickej výbave. Napriek tomu však nezaháľa a svoje vyšportované telo pravidelne „trápi“ v posilňovni či behaním. A výsledok, aký potom predvádza na stránkach magazínov, stojí naozaj za to. Pozrite si zábery z čerstvého vydania britskej verzie časopisu Harper's Bazaar ako dôkaz.

Dlhé štíhle nohy, vyformované ruky a poodhalené poprsie – tým všetkým blondínka zvádza v júnovom čísle. Je pritom jedno, či má na sebe biele jednodielne plavky, ľahkú blúzku či šaty so spadnutým ramienkom. Vďaka retuši a sebadisciplíne vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

To, že Cameron laškovala pred objektívom práve pre britské novinové stánky, nie je náhoda. V otvorenom rozhovore totiž priznala, že Londýn jej prirástol k srdcu. Slabosť má však aj pre tamojších mužov: „Milujem ich zmysel pre humor, gavalierstvo a šarm. Je to súčasťou ich vrodenej kultúry – niečo také v Amerike nemáme.“ Aktuálne nakrúcanie s britským miláčikom Colinom Firthom jej tak nepochybne musí robiť obrovskú radosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu