Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ako je to možné? Vyšportovaná herečka má štíhle nohy, ale s celulitídou!

Aj štíhla a vyšportovaná Cameron Diaz má na stehnách celulitídu. Zobraziť galériu (10)
Aj štíhla a vyšportovaná Cameron Diaz má na stehnách celulitídu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Pomarančová koža si nevyberá! O Cameron Diaz (39) je známe, že patrí k vyznávačkám zdravého životného štýlu a pohybu. Aj preto väčšina fanúšikov jej postavičku považuje za bezchybnú. Herečka sa síce môže pochváliť naozaj štíhlym telom, jej stehná však špatí celulitída.

Na vine je genetika? Hoci Cameron Diaz zajtra prekročí prah štyridsiatky, svoje telo udržiava v závideniahodnej forme. V oblasti hrudníka jej príroda veľkú nádielku nedopriala, vyrysované bicepsy jej však na rukách nechýbajú. O to nepochopiteľnejšie vyznieva čerstvý záber, na ktorom si blondínka vykračuje v šortkách. Tie totiž jej nohám príliš nelichotia, práve naopak.

Usmievavá herečka pred blížiacimi sa okrúhlymi narodeninami chystá poriadny žúr. Zrejme preto tento týždeň povymetala zopár newyorských butikov, aby oživila svoju garderóbu. Sprevádzali ju pritom paparazzi, ktorí tentoraz odišli s nezvyčajným úlovkom. Pri chôdzi sa Cameron na stehnách tvorili nevábne priehlbinky. Tie sú typické u okrúhlejších žien, ktoré nešportujú a s ktorými americká hviezda už na prvý pohľad nemá nič spoločné.

Aj keď sa niektoré celebrity so starnutím nevyrovnávajú ľahko, pre Cameron je vek len obyčajné číslo. „Čím som staršia, tým som šťastnejšia, pretože som múdrejšia, lepšie poznám samu seba a ľahšie komunikujem s ľuďmi,“ prezradila na seba v rozhovore pre Access Hollywood. Poukázala však aj na nevábny trend nielen medzi jej kolegyňami zo smotánky: „Myslím, že naša spoločnosť si dostatočne neváži staršie generácie. Starnutie kvôli zmenám vo výzore považujeme za niečo negatívne.“ Ako sa však zdá, pozitívne naladenej herečke pribúdajúce roky ani trochu neubližujú, práve naopak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu