Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tvrdý vyhadzov Svarinskej zo Showdance: Si o ničom, končíš!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (22)
Kristína Svarinská

BRATISLAVA – Keď to nejde, tak to nejde! Štvrté kolo jojkárskej tanečnej súťaže Showdance bolo osudným pre mladú herečku Kristínu Svarinskú (20). Tá mala na mále už minulý týždeň, no porota ju vtedy v šou podržala. Včera večer ju však odborníci zniesli pod čiernu zem, čo sa podpísalo pod jej vyhadzov.

Včerajší večer sa niesol v duchu 70-tych rokov. A práve na hitoch z tohto obdobia brunetka pohorela. Jej tanečné kreácie á la pôvabný belasý motýľ divákov nezaujali. Nedostatočný počet zaslaných SMS spôsobil, že sa ocitla na odstrel spolu s favorizovaným Petrom Batthyánym. Po odtancovaní tejto dvojice v tzv. battle sa rozhodla porota posunúť ďalej televízneho mafiána.

Aj keď Battháyny postúpil, ešte tesne pred definitívnym verdiktom si neodpustil poznámku. „Ja viem, čo si mám myslieť. Bola si lepšia a snaživejšia. Som o tom presvedčený,“ poznamenal na margo Kristíninho vystúpenia.

Členovia poroty však Petrov názor nezdieľali a herečku nešetrili kritikou počas celého večera. „Keď som ťa videl v tej strednej časti, najradšej by som vzal sprej na ničenie hmyzu a postriekal ťa,“ nedával si servítku pred ústa predseda poroty Libor Vaculík.

Tvrdšie bolo hodnotenie Hany Gregorovej. Kristíne bezprostredne po tanci naložila slovami: „Bola si taký o ničom motýľ. Podľa mňa si ty od začiatku do teraz ušla najmenšiu cestu.“ Svoju nespokojnosť Gregorová neskrývala ani počas rozhodnutia. „Stále mi niečo chýbalo,“ poznamenala na adresu brunetky.

Prekvapením večera bol bezpochyby Vlado Kobielsky. Ten sa po odtancovaní svojho čísla vyšvihol z úplného dna tabuľky až na vrchol. Stal sa tak pomysleným kráľom večera.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu