Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Svarinskej zaváhanie: Nechcem byť sexi!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská

BRATISLAVA - Nevie, čo chce! Mladá herečka Kristína Svarinská (20), ktorá v pondelok opustila jojkársku Showdance, prekvapila divákov svojimi reakciami na svoju sexualitu i nečakanou poznámkou o tom, že nevie, či je tehotná.

Sympatická mladá herečka Kristína Svarinská bola neustále porotou napádaná, že je málo sexi. Najmä Hana Gregorová si vedela do brunetky poriadne zarýpať. „Mne sa zdá, že stále bojuješ s tým, aby si tú dračicu v sebe zobudila.Ty by si mala tým zadkom vrtieť desaťkrát viac. Nehanbi sa za to,“ tvrdila porotkyňa po jej treťom tanečnom vystúpení. Tieto komentáre vyvrcholili k tomu, že Kristína pred kamerami priznala, že nechce byť sexi.

Preto sme sa Svarinskej spýtali, čo hovorí na tieto reči od poroty. Nevadili jej tieto sexistické útoky? „Každý má svoj názor. Ja nikomu nič neberiem. Kritika človeka posúva vpred a tolerancia vládne svetom,“ s humorom povedala Kristína na margo toho, že vraj nie je podľa porotkyne sexi.

Zisťovali sme aj to, či si naozaj brunetka myslí, že jej chýba sexepíl. „Ja si nemyslím, že nie som sexi. A v istých okamihoch každá žena je sebavedomá a sexi. Ale ja som do tejto súťaže nešla s tým, že by som chcela byť štylizovaná do polohy sexi dračice, ženy, dievčaťa s najväčším sexepílom. Jednoducho padlo to tu raz, padlo to tu dvakrát. Potom sa slovo sexi spájalo najčastejšie s mojím menom, tiež som ostalo z toho trošku prekvapená,“ priznala Svarinská, ktorá v poslednom treťom vyraďovacom kole dokonca zmenila aj kostým. Pôvodne mala mať s väčším výstrihom, nakoniec mala decentnejší. Dôvod? „Šaty boli zmenené pánom režisérom, lebo som sa mu v tých predtým zdala nevýrazná. Tak mi dali potom tento outfit,“ priznala herečka.

Kristína v pondelkový večer šokovala divákov aj svojím zaváhaním v dokrútke. Na otázku, či je tehotná, odvetila: "Neviem". Spýtali sme sa jej preto, ako to s ňou v skutočnosti je. Čaká bábätko? „S Jarom Bekrom sme skúšali zdvíhačku. Strašne ma roztočil, a tak mi troška prišlo zle a povedala som mu, že mi je nevoľno. A on na to, že: Snáď nie si tehotná? A ja v tom oťapenom stave som, povedala, že neviem. Nič také sa nedeje, som v pohode,“ dodala Svarinská, ktorá sa po Showdance rozhodne nudiť nebude. Ako nám prezradila, čaká ju veľa práce.

Sledujte TOPKY TV: Svarinská o tom, či sa cíti byť sexi, či je tehotná a čo ju čaká po Showdance

.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu