Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vyťažená Angelina Jolie: Na čo si adoptuje deti, keď na ne nemá čas?!

Angelina a jej “šťastná” rodinka. Zobraziť galériu (6)
Angelina a jej “šťastná” rodinka.

LOS ANGELES – Na verejnosti sa tvári ako vzorná matka šiestich detí, skutočnosť je však celkom iná. Herečka Angelina Jolie (35) potrebuje pre svoju zaneprázdnenosť k svojím ratolestiam niekoľkočlenný tím. Je tak často mimo domu, že jej deti pomaly začínajú hovoriť mama najatej pestúnke!

Angelina má so svojím partnerom, hercom Bradom Pittom (46), tri vlastné deti a tri ďalšie si adoptovala. Je pekné, že chce mať veľkú rodinu, ale čo z toho, keď im takmer vôbec nevenuje čas. „Má toľko práce či rokovaní, že deti trávia väčšinu dňa s pestúnkami,“ uviedol zdroj blízky rodine. Fotografie z médií vzbudzujú skôr opačný dojem, ako by sa herečka od detí ani nepohla. Pravda je však taká, že jej rodinu obskakuje 25 zamestnancov!

Hoci časovo nezvláda materské povinnosti, zvláštna je jej posadnutosť adopciami. Na tom takmer stroskotal jej vzťah s Bradom. Už teraz má čo robiť so zvládnutím šiestich detí a už dumá nad adopciou ďalšieho člena rodiny. A to pritom bedákala pri štyroch deťoch, že jej neostáva čas na sexuálne radovánky. Zatiaľ to vyzerá tak, že si Angelina robí zo svojho domova skôr zberný tábor ako súdržnú rodinu! Herečke v tomto smere nepomohol ani známy životopisec Andrew Morton. Všimol si, že chod herečkinej rodiny leží na bedrách iných ľudí. V knihe Angelina: Neautorizovaná biografia popisuje príklad, keď sa jej rodina v roku 2008 presťahovala do Francúzska s celým “štábom“: „Dom bol plný pestúnok z Vietnamu, Konga a USA. Nechýbali štyri zdravotné sestry, dvaja osobní asistenti, chyžná, dve upratovačky, kuchár, štyria bodyguardi a šiesti bývalí príslušníci Francúzske légie.“

Angelina sa zrejme v tomto období sústreďuje na svoju kariéru. V novom filme Salt hrá agentku CIA, ktorej lojalitu preverujú po obvineniach, že je ruská špiónka. Pripravuje sa aj na remake filmovej klasiky z roku 1963 Cleopatra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu