Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kam sa podela jej krása? Angelina má kostnaté ruky s navretými žilami!

Angelina Jolie šokovala vychudnutými rukami Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie šokovala vychudnutými rukami

TOKIO – Jej ženské krivky sú minulosťou! Hoci je Angelina Jolie (35) stále považovaná za jednu z najsexi herečiek Hollywoodu, jej postava pripomína už len ľudský tieň. Na vlastné oči sa o tom presviedčajú celé zástupy fanúšikov – ich bohyňa sexepílu im máva vychudnutými a žilnatými rukami!

Ako podvyživená robotníčka! S takým imidžom herecká diva zavítala tento týždeň do metropol hneď dvoch ázijských krajín, kde pokračuje v uvádzaní svojho nového thrilleru Salt. Na červenom koberci sa síce stretla len s davmi burácajúcimi od nadšenia, no mnohí jej obdivovatelia neskrývajú sklamanie – Angelina je len kosť a koža... A ruky má vraj škaredšie ako päťdesiatnička Madonna!

Matka šiestich ratolestí svoj akčný film predstavila najskôr v japonskom Tokiu a vzápätí v juhokórejskom Soule. Premiéry a tlačové konferencie sa v oboch prípadoch niesli v znamení čiernych šiat, širokých úsmevov a mávania do objektívov. Viac ako svojou charizmou však Angelina tentoraz zaujala krehkou siluetou – róby na ramienka odhalili jej nevábne ruky so žilami, aké mávajú ťažko pracujúci chlapi!

Aj napriek tomu, že americká kráska patrí v súčasnosti medzi mušie váhy, na jej sebavedomí sa to nijako neodrazilo. Navonok pôsobí vyrovnanejšie ako kedykoľvek predtým, k čomu podľa jej slov výrazne prispieva dlhoročný milenec: „Vďaka Bradovi sa cítim sexi a žiadaná,“ prezradila novinárom v Južnej Kórey. Na Pittovu adresu tiež dodala, že je neoceniteľný nielen ako partner, ale najmä ako otec. Kombinovať prácu pred kamerou a rodinný život je vraj po jeho boku úžasne jednoduché!

 

Kam sa podela jej
Zobraziť galériu (9)

Viac si prečítate tu! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu