Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Angelina so svojimi deťmi: Tá ich teda doobliekala!

Angelina Jolie s deťmi. Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie s deťmi.

JAPONSKO – Každé z inej dediny! Herečka Angelina Jolie predviedla hneď na letisku väčšiu časť svojho potomstva – od príchodu na úrovni však mala poriadne ďaleko. Svojim deťúrencom totiž zrejme obliekla prvú vec, čo mala po ruke. To, že patria k sebe by neuhádol naozaj nikto!

Päť členov rodiny, päť rôznych štýlov! Zdá sa, že Angelina mala pri odchode do Japonska poriadne naponáhlo a deťom povedala, aby si obliekli, čo len chcú. Najstarší Maddox vyzerá v bielom tielku a voľných nohaviciach, ako by sa práve vybral do posilňovne. Jeho mladší brat sa, naopak, „vyfikol“ ako sa patrí a prišiel ako elegán v obleku!

Sestričky Zahara a Shiloh sú odlišné nie len vďaka farbe pleti, ale aj štýlom svojho obliekania. Blond anjelik Shiloh pripomína takmer vždy skôr chlapca ako dievčatko a sukňa je to posledné, čo by si obliekla na veľkú cestu. Mladá dáma Zahara je v tomto ohľade presným sestriným opakom a rozkošné sukničky či svetríky si oblieka doslova s radosťou. Nuž a povestnou bodkou bola mamina Angelina. Na dlhý let si totiž namiesto pohodlného oblečenia vybrala čierne elegantné koktailky!

Tmavovláska sa do Japonska vybrala na premiéru svojho nového filmu Salt. Deň pred tým si užila premiéru v Moskve. Objavila sa v krvavočervenej róbe a ukázala, že cudzie deti má azda rovnako rada ako vlastné. Dievčine, ktorá na ňu čakala v prednom rade totiž doslova vlepila poriadnu pusu! A kde zostal otecko Brad? Zrejme doma varuje dvojičky Knoxa Leona a Vivienne Marcheline. Ktovie, ako sú oblečené ony!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu