Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polonahá Katy Perry na pláži: Ako sexi siréna zvedie každého!

Katy Perry Zobraziť galériu (6)
Katy Perry

LOS ANGELES – Zachutilo jej predvádzať sa! Americká speváčka Katy Perry (25) vie ako si užiť čaro pláže. Podprsenku nechá doma a spodný diel plaviek nahradí sieťovanými pančuškami. Pohľad na ňu by nenechal chladným žiadneho surfera!

Kedy ju uvidíme opäť oblečenú? Najnovšie sa speváčka hitov I Kissed A Girl či California Gurls dostala na titulku amerického dvojtýždenníka Rolling Stone. Pre prestížny magazín zameraný na populárnu hudbu nafotila šteklivé fotografie. Objavila sa tu aj jej doteraz najodvážnejšia snímka. Sedí na pláži, na sebe má len sieťkované pančušky a rukou si zakrýva prsník. Katy vie, ako dávkovať svoju nahotu a držať priaznivcov v napätí!

Speváčku možno v poslednom období často vidieť sporo odetú v rôznych magazínoch. Provokuje mužských fanúšikov, ale zatiaľ to nedotiahla do veľkého finále. Mladučká popstar v tomto smere robí drahoty a jej nahé bujné vnady ostávajú zatiaľ pred svetom zahalené. O nahú Katy je taký záujem, že na internete kolujú fotomontáže jej hlavy a obnaženého tela!

V rozhovore pre magazín sa priznala k svojej závislosti na internete, o tom, ako tam vznikajú rôzne informačné šumy, ktoré musí vyvracať. Načrela aj do témy náboženskej výchovy v jej rodine. Keďže sa narodila v rodine pastora, je háklivá na niektoré témy súvisiace s vierou, napríklad nenávidí rúhanie. „Som precitlivelá, keď môj snúbenec berie meno Božie nadarmo,“ uviedla.

Ťažké srdce má aj na svoju hudobnú konkurentku Lady GaGa. Nepáči sa jej, keď si v klipoch dáva do úst ruženec alebo robí na pódiu nemravné pohyby s krucifixom. „Myslím si, že keď dáte sex a duchovno dokopy, vzniknú z toho len zlé veci,“ dodáva speváčka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu