Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sladká sexica Katy Perry: Na albume úplne nahá!

Katy Perry na obálke nového CD odhodila zábrany Zobraziť galériu (13)
Katy Perry na obálke nového CD odhodila zábrany

LOS ANGELES – Zaútočila ženskými zbraňami! Zdá sa, že americká speváčka Katy Perry (25) sa pri predaji svojich zbrusu nových skladieb len na ich kvalitu nespolieha. Na obálke posledného prírastku svojej diskografie totiž fanúšikov láka naozaj zostra – pózuje celkom vyzlečená!

Odvážila sa na jemnú erotiku! Hoci známa tmavovláska vo svete šoubiznisu nikdy nepatrila k ostýchavých hviezdam, obálka jej nového CD nejedno mužské oko prekvapila. Nájdete na nej totiž záplavu nebesky ružových oblakov, na ktorých si Katy polihuje v Evinom rúchu. K vulgárnosti sa však už tradične neznížila – obnažené krivky v oblasti zadočka jej decentne prekrýva oblačný pás.

Provokatívnu maľbu má na svedomí jeden z najuznávanejších umelcov súčasnosti, Will Cotton. Portrét k albumu Teenage Dream si hudobná diva zamilovala od prvej chvíle a sama ho verejnosti predstavila v Cottovom štúdiu, ktoré sa nachádza v newyorkskej štvrti Manhattan. Spravila tak uprostred týždňa, čiže približne mesiac predtým, ako sa jej čerstvé hudobné dielo dostane na pulty amerických obchodov s CD-nosičmi.

Katy sa so spomínaným umelcom po prvýkrát stretla pred piatimi mesiacmi, aby mu vyjadrila obdiv k jeho obrazom. Ako však okamžite vysvitlo, záujem o spoluprácu bol obojstranný, nakoľko Cotton vždy túžil zobraziť speváčku ako ústredný motív svojich krajiniek. Nápad s oblakmi v tvare cukrovej vaty sa nakoniec ujal aj vo videoklipe California Girls, čo aj samotný maliar považuje za veľmi vydarenú myšlienku: „Moja spolupráca s Katy začala vzájomným obdivom. Som polichotený, že moje maľby sú inšpiráciou pre to video.“ Či malieb a motívov bude viac, však zatiaľ ani jeden z nich nepotvrdil.



Live Video streaming by Ustream


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu