Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Exotika v spálni: Sexica z Paraguaja obnažila prsia – veľké a pevné!

Larissa Riquelme z Paraguaja sa odviazala v spálni - a vytasila svoje veľké prednosti Zobraziť galériu (9)
Larissa Riquelme z Paraguaja sa odviazala v spálni - a vytasila svoje veľké prednosti

ASUNCIÓN – Sexepíl a temperament v jednom! To všetko v sebe spája novopečená juhoamerická sexbomba, ktorú vďaka futbalu pozná celý svet. Presnejšie, jej okrúhle vnady. Larissa Riquelme (25) totiž najradšej fandí polonahá – a má naozaj čo ukázať!

Dráždivé a neuveriteľne sexi! Také sú zbrusu nové zábery, na ktorých sa paraguajská modelka blysla takmer nahá a v poriadne dráždivých pózach. Pikantné obrázky na svojich stránkach prináša magazín Para Hombre sľubujúci neobvyklú nádielku ženskej zmyselnosti a svojského striptízu. Larissa totiž pred objektívom postupne odhalila skoro všetko – bradavky v priesvitnej bielizni aj zadoček v tangáčoch. Bonusom na záver sa však stali fotografie hore bez. Na jej objemné prsia sa muži stále nevedia vynadívať!

Rodáčka z hlavného mesta, Asunción sa vďaka tohtoročnému šampionátu vo futbale stala nielen najznámejšou fanúšičkou, ale aj najlepšie platenou modelkou v krajine. Okrem štedrého dekoltu jej však k tomu dopomohol aj veľký kus šťasteny. S mobilným telefónom v poprsí ju ako súčasť reklamnej kampane zvečnil istý medzinárodný plátok. A krátko na to už patrila medzi najvyhľadávanejšie osoby na internete!

Priateľka Svetového pohára! Aj taký prívlastok sa Larisse ušiel od najväčšieho vydavateľa športových novín v Španielsku, Marca. O tom, že láska k futbalu a k exhibicionizmu u tmavovlasej modelky nie je ani trochu predstieraná, svedčí jej odvážny sľub nahoty chtivým fanúšikom. Sľúbila, že ak by hráči Paraguaja porazili v semifinále Španielov, prebehla by sa ulicami hlavného mesta v Evinom rúchu – v domácich farbách na nahom tele. Nestalo sa tak, no jej obdivovatelia smútiť nemusia. Larissa svoje obnažené krivky plánuje s hrdosťou vystavovať ďalej!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu