Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Znechutená Surovcová nepriamo Podzámskej: Je to úbohé!

Ivana Surovcová o kauze Chrena a Podzámskej Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová o kauze Chrena a Podzámskej

BRATISLAVA – Nekládla si servítku pred ústa! Tanečnica Ivana Surovcová (22) sa včera v televíznej relácii L.O.V.E poriadne rozohnila. Príčinou bola téma týkajúca sa zvádzania zadaných mužov inými ženami. Nepriamo dokonca zaútočila na herečku Elenu Podzámsku (38). Dôvod? Jej blízky vzťah k Matejovi Chrenovi (28) – expartnerovi kamarátky Mirky Kosorínovej (27).

Tanečnice držia spolu! Mirka Kosorínová, Katarína Štumpfová, Michaela Marková a Ivana Surovcová zavítali do štúdia magazínu L.O.V.E. Dievčatá spolu s moderátorkou preberali najmä problematiku partnerských vzťahov. A práve pri tejto téme sa razantne ujala slova Surovcová.

„Odsudzujem hlavne ženy, ktoré lovia zadaných chlapov. Bohužiaľ, v dnešnej dobe to ale tak funguje,“ vyjadrila sa Ivana. Vzhľadom na to, že v súčasnosti je stále viac diskutovaná kauza Podzámskej a Chrena, nedá sa vylúčiť, že jej rozhorčenie smerovalo práve na herečku. Obzvlášť, keď v štúdiu sedela aj Mirka Kosorínová, ktorá sa pri tejto téme radšej zdržala komentára.

Keď sme oslovili plavovlásku s tým, či svojimi slovami narážala práve na Podzámsku, odpovedala diplomaticky. „Myslela som to tak globálne, skôr vo všeobecnosti,“ poznamenala, pričom dodala, že aj ona samotná má podobnú skúsenosť.

Románikom Eleny a Mateja sa vraj Surovcová nezaoberá. „Je to ich život,“ povedala. Stojí však na strane kamarátky Mirky. Tá sa podľa jej slov s nepríjemnou situáciou musí vyrovnať. „Aj toto prináša život,“ dodala na záver.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu