Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zamaskovaná Podzámska: V tmavých okuliaroch a s cudzím chlapom po boku!

Elena Podzámska s neznámym mužom. Zobraziť galériu (11)
Elena Podzámska s neznámym mužom.

BRATISLAVA - Napriek opatreniam sa neschovala! Herečka Elena Podzámska (38) si nedala ujsť pondelkovú premiéru českej komédie s názvom Ženy v pokušení. Do kina v bratislavskom nákupnom centre však nevkráčala s tanečníkom Matejom Chrenom (27), ale s neznámym mužom, ktorý ju držal okolo pása.

Elena Podzámska pred pár týždňami priznala rozchod so svojím priateľom Máriom Ondrišom. Dvojica ukončila vzájomný vzťah po zhruba dvoch rokoch. Herečka sa krátko nato začala až príliš nápadne točiť okolo svojho tanečného partnera z Let´s Dance 4 Mateja Chrena. A rozhodne to medzi nimi nevyzerá tak, že ich spája iba tanec. Obzvlášť, keď sa aj on rozišiel po ôsmich rokoch s (ex)partnerkou Mirkou Kosorínovou. 

Napriek týmto okolnostiam však na včerajšiu premiéru českej komédie Ženy v pokušení nevkráčala Podzámska do kinosály s Matejom Chrenom, ale s neznámym mužom. „Keď išli po schodoch, Elena sa s ním držala za ruky. Pustili sa v okamihu, ako ich začal fotograf fotiť,“ opísal nám situáciu očitý svedok. Ako vidno na našich záberoch, herečku drží muž v bordovej polokošeli okolo pása.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme chceli od herečky vedieť, kto bol ten neznámy chlap. Hoci na telefonát nereagovala, odpísala na esemesku. V nej sa však spočiatku vyhovárala, že muž, ktorého sme videli, bola vlastne jej kamarátka. Tá zhodou okolností kráčala pár krokov pred nimi.

Keď sme ju však oboznámili, že ju máme odfotenú s mužom v "objatí", rozhodla sa prehovoriť: „Už je toho naozaj priveľa, ako na mňa na každom kroku poľuje bulvár. Nikomu som neurobila nič zlé a ani nemienim urobiť. Nemám to v povahe :-),“ napísala Podzámska a pokračovala: „Na schodoch sa so mnou zvítal môj známy, ktorý tam bol so svojou kolegyňou. To je celé.“

Ako vidno, brunetka si nakoniec predsa len na "záhadného" muža po svojom boku spomenula. To, či išlo naozaj iba o známeho, zrejme vedia iba oni dvaja. Treba však podotknúť, že Elena sa z kina ihneď po skončení filmu vytratila. Následnú afterpárty si na rozdiel od svojho spoločníka nechala ujsť. 

Kto si premiéru nenechal ujsť? Pozrite si našu GALÉRIU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu