Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Česká SuperStar Nosková: Vydala sa mesiac pred pôrodom!

Michaela Nosková
Michaela Nosková

PRAHA - Speváčka Michaela Nosková (27) sa vo štvrtok popoludní vydala. Svoje áno povedala partnerovi Janovi Horsákovi, s ktorým o mesiac očakáva narodenie dieťaťa.

Obrad, ktorý mal pár plne vo svojej réžii, sa konal na zámku v Náchode. Pripravili si dokonca aj vlastnú svadobnú reč. "Povedali sme, že nechceme takú tú klasiku, ktorá sa hovorí všade. Chceli sme to ušiť sebe na mieru, takže sme si to napísali sami a pani oddávajúca bola veľmi ochotná a prečítala to," uviedol Jan Horsák, ktorý sa s niekdajšou hviezdou Česko hledá SuperStar zoznámil práve v meste, kde sa konal sobáš. "Nie som človek, ktorý by robil všetko tak, ako sa má - ani Honza nie, máme radi veselie a zábavu a chceli sme to mať po svojom," doplnila svojho manžela Nosková.

Nevesta mala na sebe šaty za 35-tisíc českých korún (asi 1 375 eur) pochádzajúce z dielne slovenskej návrhárky Zuzany Bottkovej. Zdobilo ich celkom tristo krištáľov od Swarovského a dve vlečky dlhé tri metre. Hoci je speváčka v ôsmom mesiaci tehotenstva, rastúce bruško v nich takmer nebolo vidieť.

Neveste šiel za svedka organizátor súťaže Muž roku David Novotný, ženíchovi kamarát Jakub Dědek. Najviac dojatá bola rodina. "Slzičku som mal na krajíčku, ale tým, že to bolo pekne urobené, tak ma to rozveselilo a slzičku som potisol späť," povedal speváčkin otec Josef Nosek. Na svadbe sa okrem rodiny a priateľov zúčastnili aj Lucie Váchová či Veronika Zaňková, ktorá sa s Noskovou pozná už zo SuperStar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu