Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česká speváčka ich neustrážila: Tieto sladké »pomaranče« sú silikónové!

Michaela Nosková Zobraziť galériu (4)
Michaela Nosková (Zdroj: super.cz/Michaela Feuereislová)

PRAHA - Česká speváčka a muzikálová herečka Michaela Nosková (33) sa nedávno poriadne odviazala. A to doslova. Popri užívaní masáže sa totiž pochválila nielen sexi krivkami a aktuálnou tip-top formou, ale prítomným fotografom naservírovala aj poriadne dráždivú nádielku.

Michaela Nosková sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka účinkovaniu v druhej sérii speváckej šou Česko hľadá SuperStar. V známom hudobnom projekte sa prebojovala až do finálovej zostavy, a to jej zrejme zabezpečilo aj úspešný štart jej kariéry.

V súčasnosti sa však brunetka venuje nielen spevu, ale aj muzikálu. No a práve so svojimi hereckými kolegami si aktuálne užívala aj sladké ničnerobenie v istom pražskom wellnesse. Počas vychutnávania oddychu v podobe olejovej masáže ale Michaela ukázala zrejme viac, ako plánovala. 

O divadielko sa totiž tentoraz postaral speváčkin obnažený prsník. „To sa môže stať iba mne. Je ale fakt, že už je iba málo hviezd, ktorým vo svete, ale aj u nás niečo nevykuklo. Tak už som medzi nimi,“ zavtipkovala si na margo pikantnej nádielky umelkyňa.

Tmavovláska je známa tým, že si pred dvoma rokmi nechala svoj hrudník chirurgicky vylepšiť, a podľa vlastných slov svoje rozhodnutie ani zďaleka neľutuje. „Som nesmierne spokojná a ešte keď som aj schudla, tak sa to nijako neprejavilo,“ spokojne uzavrela pre portál blesk.cz Češka.

Česká speváčka Michaela Nosková na masáži ukázala obnažené silikónové vnady.
Zobraziť galériu (4)
Česká speváčka Michaela Nosková na masáži ukázala obnažené silikónové vnady.  (Zdroj: super.cz/Michaela Feuereislová)

Viac o téme: Michaela Nosková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu