Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na ČS má Talent zavítala Tina Turner: Tornádo v podobe transvestitu!

Transvestita prezlečený za Tinu Turner Zobraziť galériu (3)
Transvestita prezlečený za Tinu Turner

PLZEŇ/BRATISLAVA – Zahviezdil ako Tina Turner! Prípravy na medzinárodný projekt televízií Joj a Prima sú v plnom prúde. Cez víkend sa konal prvý český kasting v Plzni. A rozhodne sa bolo na čo pozerať.

Zhruba 500 záujemcov, ktorých neodradilo od účasti na Plzenskom kastingu poriadne teplo,  sa predviedlo v nedeľu pred odbornou porotou. Medzi neprehliadnuteľných účastníkov patrila aj dvojníčka Tiny Turner, ktorá si hovorí Chichi Tornado. Pod parochňou a mejkapom sa však ukrýval chlap - transvestita Petr z Prahy.

Nechýbali ani zvieracie talenty či tanečné skupiny. Nečakané prekvapenie prišlo v podobe skupiny Beethoven z Chomutova. Naraz pricestovali až tri súbory, ktorých počet bol 78 členov. Pretože sa ani do jednej zo štyroch kastingových miestností nevmestili, dostali výnimku a svoje nadanie predviedli priamo na námestí.

Do šou Česko Slovensko má Talent sa ešte stále môže prihlásiť každý, kto je presvedčený, že má výnimočné schopnosti. Pravidlá nikoho neobmedzujú. Šou je otvorená pre všetky vekové kategórie a všetky talenty. Na víťaza čaká nielen skvelá finančná výhra 100 tisíc Eur a účinkovanie v Las Vegas, ale aj možnosť byť nominovaný do celosvetového finále Got Talent.

Záujemcovia sa môžu prísť ukázať na nasledujúce kastingy:

- v nedeľu 13. júna v Brne – hotel Continental

- v piatok 18. júna v Žiline – hotel Holiday Inn

- v nedeľu 20. júna v Ostrave – hotel Imperial

- v piatok 25. júna v Košiciach – hotel DoubeTree by Hilton

- v nedeľu 27. júna v Prahe – hotel Corinthia



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu