Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Utajená fotografia: Michael Jackson s modrým kruhom na tvári!

Michael Jackson Zobraziť galériu (8)
Michael Jackson

LOS ANGELES – Ryžujú z neho aj po smrti! Rok po pohrebe amerického kráľa popu Michaela Jacksona (50) sa objavila dosiaľ nezverejnená snímka. Dražiť sa bude asi o šesť mesiacov a vyvolávacia cena sa odhaduje na vyše 1200 dolárov. Pekná sumička za jediný snímok, nie?!

Portrét hudobnej ikony s názvom Modré oko Michaela Jacksona mal zdobiť album Invincible. Zhotovil ho francúzsky fotograf Arno Bani v roku 1999. Michael je na nej zachytený so zavretými očami a fotke dominuje spevákova hladká biela koža s modrým trblietavým make-upom v tvare kruhu okolo ľavého oka. Tento portrét údajne zverejnili pri príležitosti umelcovho prvého výročia od jeho úmrtia.

Na jeho smrti sa naďalej zarába! V decembrovej dražbe sa má objaviť ďalších jedenásť spevákových nezverejnených fotografií. Paradoxné je, že sa mu posmrtne podarilo splatiť väčšinu dlhov, pre ktoré mu hrozil za života rozpredaj majetku. .

Jacksonova nečakaná smrť vyvolala taký záujem o najrôznejšie predmety s jeho tematikou, že sa dočkal obrovského comebacku, o aký sa márne usiloval v posledných rokoch života. Značka Michaela Jacksona zarobila len za posledný rok stovky miliónov dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu